torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesää, lomaa ja kesävieraita

Ensimmäinen osuus kesälomasta alkaa olla takana päin, ja aikaa on tullut vietettyä oikein rennosti mökkeillen. Saunomisen, syömisen ja relailun ohella on jopa tehty muutamia viesti- jälki- ja esinetreenejä, liikaa huhkimatta kuitenkaan.


Säät meitä on mökillä suosineet, sadetta ei olla saatu juuri lainkaan, ja ekalla reissulla helli ihanat helteet. Järvessä on uitu koko lauma.

Kesäkuun lopulla saimme kesävieraaksi Käämin. Ensimmäinen vuorokausi meni vähän kyttäillessä, mutta sen jälkeen poikaporukka tuli toimeen ihan mukavasti. Humppa vähän välillä isottelee, mutta uskoo onneksi puhetta. Repe ja Käämi on ihan bestiksiä, leikkivät ja juoksevat kuten vain pikkupojat osaa eikä niille taida riitaa tulla oikein mistään.


Lopulta saatiin mökille vielä kaverin perhe vieraaksi, ja lopulta pihassa rymysi 4 koiraa ja 2-vuotias ihmispoika. Tässä vaiheessa labbisnarttu sekoitti bortsupoikien pakkaa sen verran, että pojat vuorottelivat Ilon juoksutusvuoroissa.

Tästä lähden taas välillä töihin kunnes loma jatkuu elokuussa. Koirille ei suuria suunnitelmia ole, Repe menee MH-kuvaukseen ja Humppa kenties käy jonkun näyttelyn. Repelle on luonnekuvausta ajatellen ammuttu muutaman kerran, ja ainakaan laukauksista ei pitäisi homman jäädä kiinni, jos nyt ampumiseen saakka kuvauksessa päästään...

Jälkiä on ajeltu melko ahkerasti, Humppakin ajoi mökillä Nikon kanssa yhden. Repeltä jätin namit jäljeltä pois, eli palkka tulee vain kepeiltä, ja tämä tuntuu toimivan hyvin. Keppien ilmaisut sillä on varman oloiset, vaikka itse jäljestykseen toivoisin hiukan enemmän intohimoa.
Tokoakin on tehty, ja siinäkin pieniä edistymisiä koettu. Etenkin Humpalla alkaa voittajaluokan liikkeet olla jotakuinkin tuttuja, toki paljon varmuutta tarvitaan ennen kuin kisoista aletaan haaveilla. Mukavaa on kuitenkin ollut treenailla molempien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti