torstai 17. tammikuuta 2013

Tokoapa hyvinkin!

Koiraelämä on viime aikoina ollut aika tokopainotteista.

Talvi on treenailtu tiistaisin bc-porukalla hallissa, tehty paljon olohuonetreeniä ja vaihtelevalla innolla käyty myös keskenään kentällä treenaamassa. Hieman on Klaukkalan kentät vielä hakusessa, mutta läheisen koulun parkkipaikkaa on hyödynnetty.

HUMPPA on kertaillut avoimen liikkeitä, ja hiukan on aloiteltu voittajaakin. Avoimen liikkeet sillä on ihan mainiossa kunnossa, ja viimeistä ykköstä sieltä varmaan jossain vaiheessa metsästetään. Koepaikat vaan ovat vähän kiven alla näin talvisin, useampaan kokeeseen on oltu varasijalla, mutta vielä ei ole natsannut. Tokouran jatkoa varmaan katsellaan sitten joskus, Humppa on hiukan raskas tokokaveri kun pää ei kestä sitä kaikkea intoa, välillä ääntä lähtee enemmän kuin laki sallii ja liikeetkin on vähän sinne päin... Mutta hauskanpitoa ainakin jatketaan, siitä ei ole epäilystä. Humpsin kanssahan aloiteltiin myös rallytokoa viime kesänä, ja ehkäpä loikkaammekin välillä sille puolelle.

REPE on opiskellut ahkeraan alempien luokkien liikkeitä, ja kaikista sillä alkaa olla jonkinlainen käry. Hieman pohdittavaa on Repen kohdalla tuottanut palkkaus, se kun ei leluilla ihan kunnolla palkkaudu. Namit sille toki kelpaa, mutta taas itselle tuottaa päänvaivaa nakkikoiran palkkaaminen.
Muuten Repe on kyllä varsin ihana tokokaveri. Sillä on valtava into tehdä, mutta on tosi tasainen, tekee aina kuten osaa eikä kiehu eikä kuumu ollenkaan.
Käytiin Repen kanssa myös Korrin Riitalla yksärillä, ja mennään varmasti vielä uudelleenkin. Yritetään panostaa pohjien tekemiseen ja yhteistyön hiomiseen, koetavotteita ei Reiskalla ole vielä aikoihin. Repe on aika hankalassa iässä, ja hajut tahtoo kovasti sekoittaa pienen pojan päätä. Antaa hänen siis rauhassa aikuistua ja viisastua.

Käytiin poikien kanssa potkukelkkalenkillä aiemmin viikolla. Humppa veti kelkkaa omaan kiihkeään ja äänekkääseen tapaansa, ja on sen jälkeen ollut valitettavan jumissa. Kipeältäkin se vaikuttaa, joten huomiseksi on lääkäri varattuna. Tsekataan varmuuden vuoksi eturauhanen, ja haetaan ainakin kipulääkettä. Keski-ikä ei valitettavasti tule yksin, ei edes Humpalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti