sunnuntai 27. tammikuuta 2013

TK2 Humppis

Tulihan se tämäkin päivä elettyä, että Humppa todellakin selvitti tiensä pois alaluokilta.
Käytiin Porvoossa kisailemassa Harri Laisin silmien alla. Halli (ja Harri ;) ) oli todella meille sopiva, ja sain Humpan aika kivaan vireeseen.
Viimeisissä treeneissä ennen kisoja Humppa aiheutti vähän lisäjännitystä, ja oli noussut seisomaan paikallaolossa. Nyt kun vielä saatiin bc-neito vieruskaveriksi niin sydän hakkasi kyllä tuhatta ja sataa, mutta niin vain selvittiin. Paikallaolon jälkeen olikin jo niin kuningas olo, että oli ihan kiva mennä kehään. Liikkeestä maahanmeno tehtiin ensin, muuten ihan normijärjestys.

Paikallaolo 10. Siellä pötkötti Humppis pää maassa.
Liikkeestä maahanmeno 8,5. Annoin massiivisen vartaloavun, otettiin kaksoiskäskynä.
Seuraaminen 8. Edistää sen tutut puoli metriä ja painaa, mutta nyt oli Humpaksi yllättävän tasainen suoritus.
Luoksetulo 9,5. Ihan hieno. Humppa on nyt löytänyt hyvän vauhdin, ja kun on tehty pitempää matkaa treeneissä, niin stopin ennakointi ei kisamatkalla näy.
Liikkeestä seisominen 9,5. Hieno. On hinkattu sitä, että tohvelit pysyisi paikallaan myös, kun kävelen taakse, ja pysyihän ne.
Nouto 9. Tehtiin järjestäjän kapulalla joka oli omaan verrattuna aika kevyt ja matalalaippainen. Saalisti ja rouskutti kapulaa.
Kauko-ohjaus 9,5. Ihana Humppis <3
Hyppy 9. Ei moitittavaa.
Kokonaisvaikutus 9. 

184p., AVO1, KP, TK2 ja vieläpä luokkavoitto 9 koiran joukosta!


vaikein liike taisi Humpalle tänään olla palkintojenjako, jossa se oli lähteä ihan kokonaan lapasesta :)

Tämän koularin saavuttamiseksi on Humpan kanssa käyty yhteensä 16 alo- ja avo-luokkien koetta, joten kai tätä voisi jokseenkin työvoittona pitää. 
Nyt taidamme hetkeksi siirtyä rallytokon pariin, mutta eiköhän niitä voittajan liikkeitäkin aleta pikkuhiljaa kursimaan kasaan.

3 kommenttia:

  1. Onnea, hyvin pistein myös! Sitten vaan voittajaan meidän seuraksi! Me ollaan sinne jämähdetty metsästämään sitä vikaa ykköstä koulariin. :D

    VastaaPoista