torstai 10. tammikuuta 2013

C-lonkkainen raukkaparka

Näinhän siinä sitten kävi, että B/C -lausunnolla tuli Repen lonkat Kennelliitosta. Noh, isompaa vikaa lonkissa ei ole, eli eiköhän Repe näillä juoksentele hyvän bordercollien elämän, tai ainakaan elämänlaadun ei lonkista pitäisi olla kiinni.
Repe on onneksi aika pienikokoinen ja kevyt, joten sekään ei niveliä turhaan rasita.

Lisäys 14.1.: Soitin lonkkalausunnosta vielä Annie Limanille Kennelliittoon. Sieltäkin vahvistettiin monen esittämä näkemys, että ainoa vika lonkissa on matalat lonkkamaljat, Limanin sanoin "aivan rotutyypilliset". Reisiluunpäät ovat hyvin muodostuneet ja pyöreät, ja oikein terveen näköiset. Lisäksi tuo oikean lonkan löysyys tiputti sen C:hen.
Mukavaa kuulla tämä vielä viralliseltakin taholta, että arjessa meidän ei Repen lonkkia tarvitse mitenkään huomioida, eikä niissä ole mitään nivelrikon merkkejä tai muutenkaan hälyyttävää vikaa.

Tässä vielä kuva niistä pikkumiehen lonkista:

tässä siis C-lonkka vasemmalla puolella


Kyynärät siis hänellä moitteettomat 0/0, ja etupää ja selkä muutenkin siistit. 

Muuten meille kuuluu mukavaa vuoden alkua. Ollaan lenkkeilty paljon "omissa" maastoissa, treenailtu tokoa vaihteeksi useamminkin kuin kerran viikossa ja kaikenlaista tekisi jo mieli suunnitella keväälle ja kesälle. Repe on murkkuillut oikein olan takaa ja ollut sen vuoksi pienoisella kurikuurilla. Mahdottoman kiltti se kyllä on, hiukan kun ääntä korottaa niin taas ollaan ruodussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti