sunnuntai 23. elokuuta 2020

Vielä kerran AVO

Sain jonkun hassun päähänpiston ja ilmoitin Balin vielä tokon avo-kokeeseen.
Saatiin AVO1 viime joulukuussa, jonka jälkeen tarkoitus oli mennä vielä SM-kisoihin avoon, mutta kun kisat peruuntui niin olin jo suunnannut ajatukset voittajaluokkaan. Sitten yhtäkkiä tuntui että kaikki muut kisaa, mitä me voitaisiin kisata? Ei olla kauheasti kesällä tokoiltu joten avoon luonnollisesti mentiin. Satuttiin saamaan paikka Lohjalta, tuomarina Harri Laisi.


Oli outo fiilis mennä kokeeseen, ei edes kauheasti jännittänyt, eihän meillä sinänsä ollut tässä mitään hävittävää. 

Seuraavanlainen rivi sitten saatiin (suoritusjärjestyksessä)

Paikallaistuminen 10, moitteeton
Hyppy 9, muuten ok mutta pomppasi edestä perusasentoon siirtyessä.
Liikkeestä seisominen 9, itse liike tosi jees mutta kun annoin käskyn perusasentoon katseli liikkuria ja istui vasta toisella käskyllä.
Ruutu 10 (!!!!), meidän murheenkryyni. Vielä viikolla meni takalaidasta yli, jäi etureunaan jne. eikä osaa ainoatakaan korjauskäskyä. Nyt kauniisti oikeaan paikkaan, maahanmeno ehkä vähän hidas mutta muuten oikein ok.
Liikkeestä istuminen 10, tässä ei ongelmaa.
Merkin kierto 9, kuulemma varasti hieman, en itse huomannut. Tässä liikkeessä perusasentoon tulo on erityisen vaikea (kiertää takaa eikä ymmärrä sitä) mutta se oli nyt ihan ok.
Seuraaminen 9, en tiedä mistä lähti piste. Tuntui hyvältä ja tuomarikin kehui erinomaiseksi.
Luoksetulo 9,5, tässä myös pompaten perusasentoon
Kaukot 0. Meni hyvin maahan ja katseli ihan asiallisesti mutta ei reagoinut käskyyn lainkaan. Jotain surisi päässä niin kovasti ettei käskyt menneet lainkaan jakeluun.
Nouto 8, tässä myös jossain omassa kuplassaan eikä lähtenyt ekalla käskyllä noutamaan. Itse nouto hyvä, luovutti hieman kaukana mutta sain kapulan otettua ja perusasento ok.
Kokonaisvaikutus 9.

Näillä 266,5p, I-tulos ja sija 4/5. Kallis liike nollata tuo kaukot...


Hitsi että onkin jaksanut ärsyttää tuo kaukojen 0! Niinkin paljon että on ollut haastavaa iloita hyvin menneestä muusta setistä. Oman mindsetin kanssa siis vielä paljon tekemistä ja Balin kanssa työstetään kuuntelutreeniä ja auki olemista. Tilannetta hankaloittaa se etten osaa oikein tulkita milloin se kuplautuu, en näe sitä koirasta. 

Voittajassa eniten kesken on tunnari, luoksetulo ja kaukot ja nämä kolme on siis ihan todella kesken. Lisäksi ruudun kanssa tosiaan vielä tekemistä (tosin ollaan jollain ihmeen kaupalla yleensä kisoissa onnistuttu siinä). Itsellä on paljon tekemistä siinä että osaisin viedä koiraa eteenpäin ja poistua mukavuusalueelta, on niin kiva aina treenata kaikkea minkä jo osaa :) Talveksi menemme taas Ninan ryhmään ja ainakin motivaatio on taas nousussa. 

1 kommentti:

  1. Onnea vielä! Novan kanssa voittajaluokasta on ihan samat liikkeet kesken. Ja ehkä ohjattuakin vähän tehty liikkurin kanssa. Ikuisuus jo kestänyt. :D

    VastaaPoista