perjantai 11. syyskuuta 2020

Mökillä ja Quicket-leirillä

Etätöiden mahdollistamana otettiin Balin ja Repen kanssa suunta mökille. Oli ihanat syksyiset ilmat ja hyvin viihdyttiin.Bali kävi päivittäin uimassa ja Repekin kastautui. Työt luonnistui hyvin myös Keski-Suomesta. Kuljeskeltiin metsissä ja sieniäkin jo löytyi.
Koirat kyllä nautti elämästään, kun sai painella pitkin metsiä ilman remmejä ja rapsuttajia riitti. Repe alkoi tosin muutaman päivän jälkeen jo ehdottaa että jäisi pois lenkeiltä ja köllöttäisi mielummin sohvalla.Mökiltä ehdittiin yhdeksi yöksi kotiin ja sitten suunnattiinkin Hauhoviin Hauholle Quicket-leirille. Edellisestä leiristä oli ehtinyt kulua muutama vuosi ja olipa ihanaa nähdä taas koirasukulaisia ja treenata hyvässä porukassa! Bali tyrkkäsi itsensä autoon heti kun näki että aletaan pakata tavaroita, se ei todellakaan halunnut jättää leiriä väliin!


Bali treenasi Nikon kanssa agia sekä mun kanssa tokoa ja jälkeä. Kiireinen viikonloppu siis. Rae ja Repe olivat tietty myös mukana ja höntsäsivät mukana kaikessa mihin otettiin.

Lauantaina tehtiin toinen jälki kokeen jälkeen. Pituutta n. 450m, 4 keppiä ja 3 kokonaista Frolicia. Olen kaivannut Balin jälkeen lisää tarkkuutta ja sellaista huolta jäljen hukkaamisesta, jonka vuoksi kokeillaan tätä ruokaa laittaa harvakseltaan. Jälki vanheni n. 1,5h. 
Janalla töpeksittiin tuttuun tapaan, ensin takajälki (aina!) ja sitten sekoilua ennen kuin oikea jälki löytyi. Sen jälkeen olikin oikein nautinnollista menoa. Kaikki kepit löytyi ja jotain se matkalta myös söi. Janatreeniä siis tarvitaan ja jotain pitäisi tehdä myös tuolle takajälkitavalle.

Alla päällekkäin tallattu ja ajettu jälki :)


Rae pääsi kokeilemaan noseworkia ensimmäistä kertaa. Ihan kivasti se sai juonesta kiinni mutta kärsivällisyys oli koetuksella ja mikäli nosea jatketaan, niin sitä pitää aloittaa hyvin pieninä annoksina. Sinänsä kyllä ihan kivan oloinen laji ja mukavaa aktivointia koirille.
Kaikki Balin sisaruksetkin olivat paikalla, tosin eivät yhtäaikaa. Alla poseeraavat veli Maui, sisko Hippu, Bali sekä veli Masi. Fedja-sisko ehti poistua ennen kuvan ottoa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti