maanantai 26. toukokuuta 2014

Reiska hierojalla

Koepäivän jälkeen Repe pääsi rentoutumaan hierojalle. Lähes naapurista löytyi kohta valmistumassa oleva hieroja, joka vielä antaa mukavan alennuksen seuramme jäsenille eli varsin hyvä diili!

Mentiin hieman etuajassa eikä pahaa aavistamaton hieroja osannut odottaa meitä oven taakse, ja niin Repe sai päälleen kaksi käppänäurosta. Repe on kyllä sellainen seuramies ettei yhtään provosoitunut vaikka muut rähisi, vaan tyynenä odotteli että joku ottaisi pienet pois sen kimpusta :D.

Katsottiin hieman liikkeitä pihalla, Repe ei valitettavasti ole perinyt isänsä upeaa takaliikettä vaan on aika ahdas, ja sitä kompensoi sitten vähän kääntämällä tassuja ulospäin.
Lihaksisto kuitenkin Repellä ihan ok kunnossa eikä löydetty kummempia jumeja. Takapäähän saisi vähän enemmän kehittää muskelia, ja pientä kireyttä löytyi ponnistavista lihaksista tuosta lonkan taipeesta (termit on hieman hukassa...). Saatiin hyviä venytysohjeita, ja hierojan kanssa käytiin hyvät keskustelut ruokinnasta, liikunnasta ja koiraharrastuksista yleensä, kivaa vaihtaa ajatuksia tällaisen samalla aaltopituudella olevan ihmisen kanssa. Repe rentoutui käsittelyyn hyvin, arvelinkin että hieronta voisi olla Repen juttu se kun on sellainen sylikoira.

Repellä on mielestäni hieno ja aivan tarkoituksenmukainen liike, se on notkea ja nopea, venyttelee paljon ja hyppää hyvin, eli en ollut sen kunnosta mitenkään huolissani. Kuitenkin koska se on C-lonkkainen ja treenaa ja liikkuu paljon, oman mielenrauhan kannalta pidän tärkeänä tsekata sen kroppaa aika ajoin asiantuntijalla. Terveen paperit saatiin ja jatketaan ilomielin treenejä ja lenkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti