keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Talvikauden aloitus

Eilen aloiteltiin talvitokoja bortsuporukalla Agimestan kuutamovuorolla.

Repe toimi häiriössä varsin mukavasti, ja teki asiat kuten kotonakin, taistelipa lelustakin, mutta sen kanssa on vaikea ahtaassa tilassa leikkiä, kun lelu ei kovin varmasti vielä mulle saakka palaudu. Se on kivan tasainen tyyppi, tekee aina kuten osaa eikä sillä ole mitään huonoja päiviä.
Kaisa katseli meidän seuraamista, vaikutti ihan tyytyväiseltä ilmeeseen ja paikkaan, joten treenejä jatketaan.
Noutoa Repe ei voinut tehdä, koska kapulan lentäessä se ehti jo unohtaa koko kapulan :). Maahanmeno sillä on vahva, ja tarjoaakin sitä joka käänteessä.

Reiskan on tarkoitus talven aikana opetella alo- ja avotokon liikkeitä sekä pk-tottista, ja ennenkaikkea säilyttää ihana into tekemiseen ja harjoitella tätä kaikkea myös häiriössä.

Humpan kanssa on suunnitelmat vähän auki, luultavasti katselen sille jonkun avoimen kokeen vielä koularin toivossa tähän syksylle tai talvelle. Pikkuhiljaa tehdään voittajan liikkeitäkin, Humpasta on tullut niin mukava koira treenata, etten ihan täysin ole tokoajatuksia sen kanssa kuitenkaan haudannut.
Lisäksi Humppis treenailee uutta lajiaan rallytokoa, joka tuntuu olevan oikein kivaa tuuletusta puutuneille tokoaivoillemme.
Kokeilipa Humppa eilen kuuden kepin pujotteluakin... hyvin oli muistissa lähes vuoden tauon jäljiltä. Mullahan täällä olisi tarjolla kaksin kappalein agikoiria - yksi lähes 1-luokkaan kisavalmis ja yksi joka ei ole esteitä nähnytkään - jos jotakuta vain kiinnostaisi niitä ohjata ;).

Pienen pieni treeni-into hiippaili pääkoppaan, ja kaivelin Pipan tokokirjan sängyn viereen iltalukemiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti