sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Eteenpäin

Elämä jatkuu. Erilaisena, mutta jatkuu. Ajatuksissa asioita jaottelee ennen ja jälkeen tulipalon tapahtuneisiin.
Kuukausi on vierähtänyt Vantaalla, ja nyt näyttää siltä että heinäkuussa pääsemme muuttamaan hieman pysyvämpään tilapäisasuntoon. 

Koirien kanssa touhuaminen on pitänyt arjessa kiinni, ja siihen oli ihanaa palata tauon jälkeen. Tosin kaikki treenikamat jäivät Latvatielle, ja eka kertaa agitreeneihin lähtiessä totesin ettei ole mitään laukkua mihin pakata pallo ja nakit :). Ensimmäisillä kerroilla oli ohjaajan keskittyminen todella hukassa, mutta ehkä sekin pikkuhiljaa taas jostain löydetään. 
Koirat ovat selvinneet kaikesta aivan hämmästyttävän hyvin, niistä ei ole ensimmäisen illan jälkeen huomannut ollenkaan että mitään kummempaa olisi tapahtunut, eikä ne ole stressailleet kerrostaloelämää eikä muuttamista lainkaan.

Joukko bc-ihmisiä ja muita kavereita toteutti meille unohtumattoman yllätyksen, ja pääsimme shoppailemaan uusia treenikamoja Koiraurheilu-kauppaan Tuusulaan. Alla kuvia shoppailutuokiosta, kaikki kuvat otti Outi Toni.


Minulle kerrottiin mihin pitää mennä ja koska, ja pahaa (=hyvää) aavistamatta lähdin juoksukamoissa ajatuksena poiketa kaupassa matkalla juoksulenkille.


Yllätys oli kyllä melkoinen kun paikalla olivat Outi ja Anita ja käsky kävi ostaa koirille kaikki puuttuvat tarvikkeet. Humppa ja Repe saivat mm. uudet vetokamat, jälkikamat, paljon tokotavaraa ja muita tarvikkeita, pedin, luita ja muita herkkuja unohtamatta. 

Uskomaton juttu, itku on tullut monta kertaa nimilistaa lukiessa ja koko juttua miettiessä. Kiitos ystävät, tätä emme unohda ikinä <3


Uusilla kamoilla onkin sitten tokoiltu muutama kerta, ja käytiin Repen kanssa kokeilemassa koekuntoakin vielä kun ehdittiin vanhoilla säännöillä. No treenin puolellehan se tällä tokoilumäärällä meni, ei nyt ollut edes kovin realistisia haaveita ykköstuloksesta. Kokeessa Repe oli iloinen ja palkkautui kokeen jälkeen hyvin, mutta keskittyminen oli aika rakoilevaa ja liikkeissä sattui aikamoisia mokia. Loppupäästä aloin ihan reippaasti antaa lisäkäskyjä ja nollasin siten itse monta liikettä. Ihan hyvillä mielin kuitenkin jatketaan uusia sääntöjä ja uusia treeniryhmiä kohti. 
Agility jää hetkeksi tauolle, syksyllä aloitetaan toivon mukaan uudessa ryhmässä. Pakka on tällä hetkellä hieman sekaisin joten kisattukaan ei olla. Kootaan tässä vielä arkea hieman ehjemmäksi ja hiotaan sotasuunnitelmat kuntoon.

Humppa on parannellut jalkaansa joka kipuilee edelleen aika ajoin. Särkylääkettä menee vielä sillon tällöin, ja nyt ollaan käyty fyssarin käsittelyssä. Fyssari ei mitään radikaalia Humpasta löytänyt ja kehui kyllä Humpan kuntoa, mutta kovin jumissahan se kaiken kevään kinkkaamisen jäljiltä on. Humpan elämäntyylin tietäen en kyllä ihmettele yhtään, että kremppaa alkaa olla tässä iässä, mutta toivon mukaan saadaan Humppa vielä ihan elämää kestävään kuntoon kuitenkin. Millään lailla kipeä se ei itse koe olevansa, ja tosi innoissaan on mukana kaikessa ja poukkoilee pitkin Vantaan metsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti