torstai 20. marraskuuta 2014

Neitiseuraa

Meillä on lähes pari viikkoa ollut mieluisa vieras. Niin ihana Rae tuli meille kylään ja sopi lauman jatkoksi kuin hansikas.


Ollaan käyty paljon pelto (ja rapa-) lenkeillä, ja voi pojat mitkä juoksuleikit nämä saa aikaan. Repellä ja Rakeella synkkasi heti, mutta muutaman päivän jälkeen myös Humppa sai niin paljon haastetta että niin vaan lähti vanha jääräkin leikkiin.


Humpassa ja Rakeessa on jotain samaa ja tosiaan, nehän on pikkuserkkuja kaukaa Nanan ja Nikon kautta :). Tosin Repe on niin outo että ehkä näiden yhtäläisyys korostuu lähinnä sen takia.


No huippuisäntä Repen kanssahan kaikilla synkkaa. Repe jakaa mieluusti pedit ja lelut, tämä kaksikko on nähty nukkumassa pedillä vierekkäin ja leikkimässä röhköpossuilla sulassa sovussa toinen kärsästä ja toinen saparosta vetäen. Humppa ei ole ihan yhtä ilahtunut vieraista ja on paheksunut nuorison hillumista hyvinkin keski-ikäisellä tyylillä. Vaan muutamana aamuna on kuitenkin löytyneet pikkuserkukset yhdessä sohvalta nukkumasta.


Rakeelle löytyi sopivat valjaat laatikosta ja se pääsi Humpan kanssa canicrossailemaan useaan kertaan. Hieno koira siihen(kin) lajiin.


Mukava pariviikkoinen takana tämän ihastuttavan neidin kanssa! Kolmikko oli hienosti yksinolot ja muutenkin meidän arkeen kolmas koira mahtuisi ihan hienosti. Vaan kolmatta en kyllä millään jaksaisi treenata, eikä se oikein mahdu autoon ja erityisesti hoitopaikkoja hankkiessa tulee raja vastaan. Mutta kyläpaikka tällaisille neideille löytyy anytime!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti