maanantai 18. helmikuuta 2013

Talvisia touhuja

Viime viikon loppu vietettiin omalla porukalla mökillä Keski-Suomessa. Kylläpä tuli tarpeeseen irtiotto arjen keskelle, eläköön vuorotyö joka tällaiset vapaat mahdollistaa.
Käytiin tutustumassa Kannonkosken hiihtolatuihin (ilman koiria), ja kivat maastot siellä olikin. Myös muutama pilkkireissu tehtiin kaiken saunomisen, syömisen ja nukkumisen ohella.

Kaikki kuvat ovat valitettavan pimeää kännykkälaatua.

Repe on innostanut Humppaa leikkimään, välillä nähdään jopa painia. Hieman jumiin meni Humppa kaikesta tästä hankijuoksusta, mutta palautui nopeasti BoT:in ja lepäilyn voimalla. Mutta eihän se ihan kunnossa ole, tai mielestäni 6-vuotiaan ei pitäisi tuohon kuntoon mennä pelkästä juoksemisesta.

Rakkaat nassut. Pojat ne jaksaa poseerata vaikka maailman tappiin, ja tekevät kameran edessä pyynnöstä kaikki ihanimmat ilmeensä.

Pilkkimisestä taisi tulla Humpan uusi lempparitalvilaji. Kaveri käy aika lämpöisenä tuohon touhuun, ja sohjokauhan se meinasi syödä ihan kokonaan. Reikien kairaaminen, sohjon kauhonta ja siimojen kelaaminen tahtoo olla ihan pikkuisen liian jännittävää puuhaa Humpalle. Repe ei tuosta tajua mitään, mitä nyt yrittää juoda jokaisesta avannosta, ja saaliiksi tulleen pikku kalan se omi itselleen. Ensin se asetteli sen hankeen ja kieri sen päällä, ja sen jälkeen jaksoi leikkiä sillä vaikka miten pitkään. Epäilen, että Repen sukutaulusta löytyy jostain kohtaa bordercollien sijaan kissa.


Ihanaa mökkimaisemaa. Ilmat oli pilviset, ja rannoilla oli niin hiljaista. Eipä taida talvilomalaisia Keski-Suomen mökkirannat kiinnostaa tähän aikaan vuodesta.


Ja tästähän se meidän perhe tykkää kaikesta eniten. Ensin lämmitetään sauna, ja sen jälkeen köllitään lämpimässä mökissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti