keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tervetuloa!

Seuraamme bloggeriin!

Vuodatus hävitti kuvat ja blogin pito oli muutenkin retuperällä, joten otimme uuden alun. Päivitysväli lienee harva jatkossakin, mutta koitan saada edes tuloksia päivitettyä, mikäli sellaisia saadaan.

Nopea katsaus siitä mitä meille kuuluu...

HUMPPA on mainio keski-ikäinen herra. Kesällä kävimme muutaman näyttelyn ja osallistuimme viiden kerran rallytoko-kurssille. Myös viestiä Humppis on juossut muutaman kerran, lisäksi toki mökkeillyt, uinut ja viettänyt muuta mukavaa kesäherran elämää. Humppa myös vietti noin kuukauden vanhempieni luona kesälomalla, jossa se lenkitti isääni innolla, ja palasi kotiin varsin sutjakassa kunnossa.

REPE on kasvanut puolitoistavuotiaaksi. Se viettää edelleen kovin lapsellista elämää, ja opettelee vasta alkeita tokoon sekä pk-jälkeen ja viestille. Repekin kävi kesällä kahdessa näyttelyssä.
Repe on vilkas, touhukas, ahne, leikkisä ja vikkelä, kuten nuoren bc-pojan kuuluukin. Se rakastaa juoksemista ja leikkimistä, ja on kesän myötä syttynyt myös taisteluleikkeihin, joiden kanssa alkuun vähän ujosteli.

Asetuimme poikien kanssa kesän lopulla virallisesti Klaukkalan Mäntysaloon, jossa asumme rivitalossa lenkkimetsän ja jälkipeltojen lähellä. Olemme kaikki viihtyneet maalla loistavasti :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti