torstai 2. lokakuuta 2014

Repen luonnetesti

Repe kävi SBCAK:n luonnetestissä viime lauantaina 27.9. Oulunkylässä, tuomareina olivat Anu Hatunpää ja Johanna Cederlöf.

Odotuksia ei kovasti ollut, kyllähän Repen pään viat on pennusta saakka olleet nähtävillä, se on hyvin pehmeä, melko huonohermoinen ja arka ihmisiä kohtaan. Etukäteen aavistin että hyökkäykset ovat sille pahoja ja oikeassa olin.
Arjessa Repe on kyllä meidän koirista se hyvähermoisempi, mutta hyökkäykset oli liikaa. Arjen asioista Repe kyllä palautuu ihan sujuvasti. Testin jälkeen oli silti hyvin kuormittunut, ja vielä pitkään pisteitä odotellessa säpsyi ihmisten liikkeitä.

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että tuomarit huomasivat Repen pidättyväisyyden. Repe on oppinut Humpalta lähestymään ihmisiä aina vähän yliystävällisesti, mutta se tosiaan on hieman pidättyvä ja jopa vähän mielistelevä. Toinen mistä olin tyytyväinen oli sen vilkkaus. Arjessa ja harrastuksissa näkyy hyvin, ettei Repe ole yhtä vilkas kuin Humppa, ja sillä on usein reaktioissa pieni viive.
Taistelutahdollaan Repe yllätti, ja että leikki myös vieraan kanssa noin reippaasti. Tosin törmäsin tässä reilun vuoden takaiseen MH-videoon, jossa myöskin sanoin alussa ettei Repe varmaan leiki ja sehän leikki ihan erinomaisesti. Mutta nyt ehdottomasti Repelle lelupalkkaus käyttöön ja paljon taisteluleikkejä.

Vähäisistä pisteistä huolimatta Repelle ei testi mitenkään jäänyt päälle, vaan autolle kävellessä se oli jo ihan oma itsensä. Ja meille tietysti niin kovin rakas herkkä poika <3

Pisteet:

Toimintakyky: -1 pieni
Terävyys: +1 pieni ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +1 pieni
Taisteluhalu: +3 Suuri
Hermorakenne: -1 Vähän hermostunut
Temperamentti: +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus: -2 pehmeä
Luoksepäästävyys: +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus: ++ laukauskokematon.
yht. +26, hylätty


video:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti